SYMA X8HG Full HD kamerou, barometrem a dlouhou dobou letu

Děkujeme! Podělte se svými přáteli!

Nelíbí sa vám video. Děkujeme za zpětnou vazbu!

Vloženo před by admin
349 Zobrazení
http://www.rcobchod.cz/
Jako první v ČR nabízíme nejnovější model X8HG s automatickou stabilizací letové výšky. Už se nemusíte soustředit na ovládání plynu a můžete se zaměřit pouze na natáčení vašeho videa.
RC model dronu SYMA X8HG, který zvládne boj s větrem! Dron je vhodný pro létání venku i uvnitř, pro začátečníky i pokročilé uživatele. Tento model je velký, jeho úctyhodné rozměry jsou 50cmx50cm, Kvadrokoptéra disponuje nejnovějším systémem stabilizace - 6-osé Gyro.
RC kvadrokoptéra Syma X8HG poskytuje neuvěřitelnou kombinaci trojrozměrné kontroly letu, inovativního designu a spojuje v sobě poslední technologické novinky použité v elektromotorech a gyroskopu modelu. Zajímavostí je také tlačítko na dálkovém ovladači, které umožňuje provádět akrobacii v úhlu 360 stupňů! Ovládání je pomocí profesionálního 2.4GHz vysílače, což zaručuje dosah do 150m. Kromě toho Syma X8HG je vybavena vysoce kvalitní kamerou 8 Mpx, jejímž prostřednictvím můžete vytvářet fotografie v rozlišení 3264 x 2448 a natáčet rekordně kvalitní Full HD video 1920 x 1080/30fps nebo 1080 x 720 / 60fps ( fps = snímků za vteřinu)
Kategorie
RC Letadla

Napište svůj komentář

Komentáře

Buďte první, kdo to okomentuje!