33373 (33375) - RC auto 360° ovládané pohybem ruky - červené (modré)

Děkujeme! Podělte se svými přáteli!

Nelíbí sa vám video. Děkujeme za zpětnou vazbu!

Vloženo před by admin
100 Zobrazení
Zakoupíte zde:
https://1119547414.s3.eshop-rychle.cz/RC-auto-360-ovladane-pohybem-ruky-cervene-d3093.htm
Toto jedinečné RC auto 360° je vyrobeno pomocí velmi inovativních technologií, proto jej lze ovládat jak přiloženým klasickým ovladačem, tak i pomocí pohybu ruky, respektive dalšího bezdrátového ovladače, určeného pro nasazení na ruku. Tím lze vozidlo jednoduše ovládat mimo klasického ovladače i pouhými gesty ruky. Auto tak může: nejen odbočit vpravo, vlevo, jet dozadu a dopředu, ale jet i bokem, otáčet se o 360° kolem své osy, během chvíle změnit své nastavení z režimu závodního na terénní a to vše pouhým pohybem ruky. Má pohon všech kol, díky kterému bude stoupat do kopce pod úhlem až 45 stupňů! Vůz může provádět různé akrobacie.I když se auto převrátí vzhůru nohama, nemusí se s ním otáčet, ovladačem ho vrátíte zpět, nezastaví ho téměř žádný terén.Má i hudební režim, díky kterému bude toto auto pro dítě zábavnější. RC auto 360° má extrémně odolnou baterii s kapacitou 3,7 V, která se nabíjí pomocí přiloženého USB kabelu. Ovladač na ruku má vestavěnou dobíjecí baterii, která se také nabíjí pomocí druhého přiloženého USB kabelu. Klasický ovladač je na 2xAA baterii, které nejsou součástí balení.

RC auto 360° má v balení i běžný ovladač, který bude jednodušším řešením pro mladší mistry řízení. Dálkový ovladač má trochu nestandardní vzhled, ale jeho obsluha není komplikovaná. Stisknutím „spouště“ ovládáte rychlost a „volantem“ směr jízdy. Ovladač má také mnoho dalších skvělých funkcí, jako je hudební režim a off-roadrežim.

RC auto 360° ovládané pohybem ruky – červené doporučujeme jako super zábavný dárek pro všechny kluky, teenagery a možná i jejich tatínky k narozeninám, k svátku nebo k Vánocům.

Obsah balení:
1x RC auto 360°
1x klasické dálkové ovládání na 2x AA baterie (baterie nejsou součástí balení)
1x ovladač na ruku pomocí gest s vestavěnou dobíjecí baterií
1x dobíjecí USB kabel na dobíjecí baterii v na RC autu 360°
1x dobíjecí USB kabel na vestavěnou baterii v ovladači na ruku
1x návod

Barva: červená
Materiál: plast, guma;
Rozměry auta: 28 x 18 x 6,5 cm;
Hmotnost auta: 0,8 kg;

Vhodné pro děti od 6 let.
Kategorie
On road

Napište svůj komentář

Komentáře

Buďte první, kdo to okomentuje!