HOT MONSTER - Odolný pomalejší crawler 4x4 - 4K - 15s

Děkujeme! Podělte se svými přáteli!

Nelíbí sa vám video. Děkujeme za zpětnou vazbu!

Vloženo před by admin
117 Zobrazení
Auto můžete koupit zde:
https://www.rcobchod.cz/produkty/hot-monster-odolny-pomalejsi-crawler-4x4-P84486.html
Tvůrce videa:
https://www.instagram.com/timotejsturc/
RCobchod ig:
https://www.instagram.com/rcobchod/
RCobchod fb:
https://www.facebook.com/RCobchod.cz
HOT CRAWLER patří mezi cenově dostupná velká terénní unikátní auta. Předností je plynulé ovládání rychlosti i zatáčení a dokáže fungovat 30-40 minutvkuse. Ovládání je opravdu snadné, není problémem ani pro malé děti. Pohon 4WD zaručuje rychlost, obratnost a výkonnost.

Trialové dálkově ovládané auto do terénu je vhodné pro začátečníky i již zkušené závodníky, kteří hledají sílu a průjezdnost nepříznivým terénem. 4WD auto dosahuje plynule rychlosti 0 – 10 Km/h. Plynulá regulace výkonu je i na zpátečce. Snadné ovládání je zaručeno na jakémkoliv terénu (písek, asfalt, kamínky, chodník, zmrzlý sníh, bláto, hlína, trávník, kaluže). Je vhodné pro děti cca od 4 let. Jezdit můžete dle libosti doma i venku. Vysoký podvozek a velká 120 mm měkká gumová kola mají parádní přilnavost k jakémukoliv trénu.

Auto dokáže vkuse jezdit 30 – 40 minut, je však možné dokoupit silnější Li-ion baterií, která zaručí jízdu více něž 1 hodinu na jedno nabití. Akumulátor je možné nabít prostřednictvím USB nabíječky, která je součástí balení. Vůz je velmi odolný, nárazem do překážky se auto určitě jen tak nezničí.

Volantový vysílač pracuje na frekvenci 2,4 Ghz, můžete závodit s několika modely najednou a rušení signálu se bát nemusíte. Pistolový vysílač potřebuje pro provoz 4x AA baterie, které nejsou součástí balení.

Mezi přednosti patří: plynulé servo řízení, vysoký podvozek, silný motor, odolnost, velká 120 mm měkká gumová kola, parádní přilnavost a stylový vzhled.

Vzhled a zpracování auta je jedinečné.
Kategorie
RC Auta

Napište svůj komentář

Komentáře

Buďte první, kdo to okomentuje!